Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Verschillende paardenmelk kuren

 De Riga Ranch biedt paardenmelk aan in diverse vormen, en het is afhankelijk van verschillende factoren (vakantie, bezit vriezer, gebruiksgemak) welke vorm u kiest. Maar welke keuze u ook maakt, de tijd dat een kuur in beslag neemt is drie à vier maanden. Elke dag neemt u de voorgeschreven hoeveelheid.

Ingevroren melk


Een 4 weken kuur ingevroren melk bestaat uit 28 bakjes van 250 ml ingevroren melk. Deze zijn 6 maanden houdbaar, zie datum op de bakjes. Drink iedere dag rond hetzelfde tijdstip de aangegeven hoeveelheid ontdooide melk. Deze mag niet verhit worden of in de magnetron! U kunt het aanlengen met siroop, cacao of andere producten.

Verse melk


Verse melk kan op bestelling afgehaalt worden . De melk is verkrijgbaar in flessen van 1 liter en is 4 dagen houdbaar in de koelkast. Drink de aangegeven hoeveelheid verse melk iedere dag rond hetzelfde tijdstip. De melk mag niet verhit worden of in de magnetron. U kunt het aanlengen met siroop, cacao of andere producten.

Melkpoeder


Een 4 weken kuur melkpoeder bestaat uit 300 gram paardenmelkpoeder. Per dag gebruikt u 3 theelepels( 15 gram) van dit poeder. Deze poeder wordt verkregen door het vocht uit de melk te halen. De poeder kunt u aanlengen met water, melk of andere producten, maar mag niet verhit worden. U kunt het ook als broodbeleg gebruiken door het te mengen met boter of chocopasta. Gebruik het iedere dag rond hetzelfde tijdstip. De poeder is 1 jaar houdbaar, mits het donker en goed afgesloten bewaard wordt.
De poeder kan ook in kleine hoeveelheden bestelt worden, per 100, 300, of 500 gram.

Bestellen kan via de webshop.