Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Eten & drinken

Het sfeervolle restaurant "De Deel" is drempelvrij en goed toegankelijk, ook voor personen met hulpmiddelen. De uitstraling past geheel bij de Riga Ranch met het originele paardenservies waar de tafels mee gedekt zijn. Wij kunnen plaats bieden tot ca. 120 personen. Bij grotere groepen kunt u gebruik maken van een wisselprogramma en deze stellen wij graag met u samen naar wens op.

Bij mooi weer is het heerlijk toeven op het terras waar voldoende ruimte is voor ca. 120 personen.

U kunt hier genieten van vers gezette koffie of thee met de huisgemaakte appelgebak. Op aanvraag zorgen wij graag voor gesorteerd gebak, een themataart of gebak met logo.

High Tea

De High Tea is al mogelijk voor groepen vanaf 8 personen. In het Bak-Atelier worden alle producten vers gemaakt. Voor groepen die ook graag actief zijn is de High Tea als workshop zeer geschikt. Met elkaar worden de zoete producten gemaakt in het Bak-Atelier o.l.v. Carien van Wees die u met raad en daad terzijde staat. Voor meer informatie over deze high tea workshop klik hier.


De lunch


Wij bieden een ruime keuze uit lunch mogelijkheden zoals de bekende koffietafel maar ook een boerenlunch en een boerenlunchbuffet. Welke keuze u ook maakt, wij gebruiken zo veel mogelijk producten direct van de boerderi, vers en zo mogelijk biologisch. Heeft u andere ideeën of wensen, alles is bij ons bespreekbaar. Thema lunch is voor ons een uitdaging waarbij tot in de details alles moet kloppen.
Klik hier voor de lunch mogelijkheden.

Voor informatie of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen of het formulier rechts van deze pagina invullen.