Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Workshops groepen

Workshops zijn een gezellig, leuk maar ook leerzaam onderdeel van een dagje uit, personeeldag, bedrijfsuitje, familiedag en alle andere originele " Uitjes en dagjes". (Vrijgezellenpartijtje, moeder-dochterdag, vriendinnendag, verwendag - het is te veel om op te noemen.)

Chocolaterie "Chocoland" en "Bak-Atelier"

Belangrijk onderdeel van de workshops is de Chocolaterie "Chocoland" en het "Bak-Atelier". Beiden zijn onderdeel van de Riga Ranch en bevinden zich in de oude stal die geheel aangepast is aan de nu geldende normen. De ruimte is groot genoeg voor groepen tot 90 personen.

Carien van Wees ervaren op het gebied van chocolade verwerken en het bakken van de meest lekkere taarten gaat met u aan de slag tijdens de workshop. Zij deelt graag haar favoriete recepten met u en staat u met raad en daad terzijde.

Workshops in Chocoland

De heerlijkste chocolade truffels maken of de lekkerste bonbons. Naar eigen smaak mag u de paardenmelk daarbij gebruiken maar dat is absoluut geen must. Wij hebben genoeg andere smaken likeur op voorraad. Klik hier voor de workshops met chocolade.

Workshops in het Bak-Atelier

Het Bak-Atelier staat garant voor een heerlijke en originele High Tea workshop. Hierbij maakt u zelf met de rest van de groep het zoete gedeelte van de High Tea. (Wij zorgen voor de sandwiches en quiche). De verse scones zijn zeer populair en na deze workshop kunt u het thuisfront ook nog eens heerlijk verwennen met ale opgedane kennis. Na afloop is het de bedoeling dat alles gezellig met elkaar opgegeten wordt. Mocht het een en ander overblijven dan gaat dat gewoon mee naar huis. Klik hier voor de workshops Bak Atelier.

De workshops basistaart en stapeltaart spreken voor zich.

Team Taart Building

Nieuw is de geweldig creatieve workshop "Team Taart Building". Met groepjes van ca. 4 personen wordt een taart in een bepaalde vorm gemaakt en niets is hierbij de gek. Bij teambuilding geeft het deelnemende bedrijf meestal aan uit welke thema's gekozen kan worden. Voorbeelden zijn de Eiffeltoren, Auto, Bus, Hoefijzer, Karper, Orange Leeuw, Lipstift etc.

Door lagen cake op te stapelen, met iets lekkers er tussen, kan de taart groter of breder gemaakt worden. Na het stapelen wordt de vorm bijgesneden en verdwijnt het snijzel als sneeuw voor de zon! Het uiteindelijk voorwerp wordt met marsepein of fondant geheel afgedekt. Nog even de laatste puntjes op de i zetten door de kale vorm te beplakken of te bespuiten met eetbare verf. Het examen comité, meestal de directeur en teamleider, gaan met Carien van Wees de taarten beoordelen op uiterlijk. Het belangrijkste is en blijft de smaak van de taart.

Jullie gaan zelf per groepje de andere taarten op smaak beoordelen middels een puntensysteem. De uitslag wordt bekendgemaakt onder het genot van deze heerlijk taarten met een drankje, koffie of thee. Voor de winnaars eeuwige roem en alle deelnemers krijgen de receptuur en een diplomade mee naar huis incl. een stuk eigen gemaakte taart.

Voor informatie vul het formulier in rechts van deze pagina.