Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Groepen en workshops

Workshops zijn inmiddels een belangrijk element bij een een dagje uit, personeeldag, bedrijfsuitje, en  familiedag. De specifieke interesses en budgetten bepalen uiteindelijk de keuze. 
Bij grotere groepen zoals bedrijfsuitjes kunnen ook workshops of activiteiten van buitenaf ingehuurd worden, naar gelang de ruimte die daarvoor nodig is berekenen wij huur.

Workshops in Chocoland

Chocolade truffels maken.
Binnen 90 minuten leer je zelf chocolade truffels te maken van vulling tot prachtig mooi en ontzettend lekker mooi rond chocolade truffeltje. Fingerlicking good!!!!

Bonbons maken.
Of je het in je hebt of niet, lukken zal het zeker. Jouw eigen chocolade bonbons en zelf bepaal je welke smaak je toevoegd en of je pure of melk chocolade gebruikt. Uiteindelijk ga je met een prachtig doosje bonbons naar huis. 120 minuten heb je daarvoor nodig.

Chocolade-party!
Voor wie niet kan kiezen tussen truffels, bonbons of chocolade flikken, we maken ze gewoon allemaal!!! Met recht een workshop voor chocoholics!!! Reserveer hiervoor maar alvast een dagdeel.

Workshops in het Bak-Atelier

Het Bak-Atelier staat garant voor een heerlijke bak workshops waarbij je helemaal los kunt gaan.

High Tea workshop.
Het zoete gedeelte van de workshop gaat door jullie gemaakt worden. Te beginnen met scones, daarna de rest en eindigend met chocolade aardbeien!!!! Nergens is natuurlijk van gesnoept want na de workshop begint de echte High Tea waarbij wij zorgen voor de warme en hartige hapjes.  

Team Taart Building

Nieuw is de geweldig creatieve workshop "Team Taart Building". Met groepjes van  4 personen wordt een taart in een bepaalde vorm gemaakt en niets is hierbij de gek. Bij teambuilding kan het bedrijf thema's aangeven. Voorbeelden zijn de Eiffeltoren, Auto, Bus, Hoefijzer, Karper, Orange Leeuw, Lipstift etc.

Na het maken van de lagen met vulling er tussen wordt de vorm gesneden en afgewerkt met marsepein of fondant. En dan begint het echte werk; het fine-tunen zodat het voorwerp voor de andere groepen ook herkenbaar wordt.  

Voor meer informatie vul het formulier in rechts van deze pagina en verstuur.