Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Lunch op de Riga Ranch

Het gezellige en sfeervolle restaurant "De Deel" biedt plaats aan groepen tot 120 personen. De Deel bevindt zich op de begane grond zonder drempels en andere obstakels. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het terras waar voldoende ruimte is voor iedereen.

Tussen de middag verzorgen wij een heerlijke lunch en wij bieden u de keuze uit verschillende mogelijkheden.

4. Koffietafel


Boerenbrood, krentenbrood, roomboter, diverse vleeswaren en boerenkaas, zoet broodbeleg, fruit en onbeperkt koffie en thee.
Prijs: € 10,50 pp. Soep of een kroket kunt u extra bijbestellen.
Tijd: ca. 1 uur.
Voor groepen van 8 tot 120 personen.

5. Boerenlunch


Huisgemaakte tomatensoep, luxe broodjes en boerenbrood, roomboter, diverse vleeswaren,  boerenkaas met en zonder kruiden, vers fruit, kroket, zoet broodbeleg, melk en vruchtensap en onbeperkt koffie en thee.
Prijs: € 16,50 pp.
Tijd: ca. 1 uur.
Voor groepen van 8 tot 120 personen.

5A. Boerenlunch Buffet


Ketel huisgemaakte tomatensoep, boerenbrood, roomboter, boerenham en boerenkaas, tonijnsalade, tomaat en komkommer, fruit,
onbeperkt koffie en thee.
Prijs: € 14,95 pp.
Tijd: 1 tot 1.5 uur.
Voor groepen van 8 tot 220 personen.

Wilt u graag uw eigen draai geven aan de lunch ook dat is mogelijk. Van thema lunch tot speciale locatie lunch, alles kan.  Bijvoorbeeld een Safari-lunch middenin de weilanden en "bijna" tussen de paarden. De Country lunch in de paardenstal waarbij de hooibalen ook dienst doen. Een Flower-Power lunch in de hooiberg is een arrangement met rally. Voor informatie neem contact op of stuur het info formulier rechts van deze pagina naar ons op.