Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Rally rijden groene hart

Rally rijden in het groene hart is een dag sportief genieten van het buitenleven in de prachtige polders gelegen in dit gebied, ook wel het stoplicht vrije gebied genoemd door de bewoners.

Wij bieden diverse mogelijkheden rekening houdend met de aard van het gezeldschap en het aantal deelnemers.

Als bedrijfsuitje/jubileum:

Riga Ranch organiseerd de gehele rally met auto's van derden. Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven en de keuze is uit kever cabrio's of het bekende lelijke eendje. Door de professionele en ervaren begeleiding kunnen wij zonder moeite groepen tot 250 personen een geweldige dag bezorgen.  De catering wordt uiteraard verzorgd door de Riga Ranch en wij bieden een ruime keuze uit lunch mogelijkheden. De dag kan afgesloten worden met de onvergetelijke safari barbecue of een geweldige buitenkeuken waar ter plekke de heerlijkste gerechten bereid worden.

Familie uitje/vriendendag:
De budgetvriendelijke rally. Bij deze rally worden de auto's van de familie/vrienden zelf ingezet. Vooraf worden in overleg met u de auto's al ingedeeld. Wij zorgen het parcour van de rally of een leuke puzzelrit met ludieke opdrachten. Dit kan al vanaf 8 personen. Bij deze arrangementen is altijd ontvangst met koffie/thee en gebak inbegrepen. U kunt zelf het programma uitbreiden met een lunch, barbecue of een leuke workshop. De rally is al mogelijk vanaf 14,50 p.p. De puzzelrit vanaf 16,50 p.p.

Wat de Riga Ranch nog meer voor u kan doen:
Interessante excursie over het paarden melken met proeverij.
Onze huis eigen chocolaterie voor een demonstratie chocolade beleving.
Wij maken uw Chocola met logo in ieder gewenste vorm.
Heerlijke chocolade geschenken.
Verzorgen van ontbijt, picknickpakket voor onderweg etc.
Workshops en activiteiten.
Wisselprogramma voor diversiviteit.
Team building programma.
Vergader faciliteiten.
Barbecue of het buiten-kook-arrangement. 

Voor informatie kunt u telefonisch contact opnemen of het invullen van het formulier rechts van deze pagina.