Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Excursies

Van jong tot oud, voor iedereen is een geschikte excursie of rondleiding op de Riga Ranch. Het leuke is dat u naast de excursie ook nog heerlijk kunt eten in het restaurant, of actief aan de slag kunt activiteit of een leuke workshop, alleen met reservering.

De Excursies

 1. Excursie.
  Rondleiding bij het paarden melken inclusief de melk en likeur proeverij.
  Prijs: € 5,50 p.p.
  Tijd: 45 minuten
  Vanaf 8 (volwassenen)  tot max. 200+ personen.
 2. Een warm welkom met excursie.
  Een warm ontvangst met verse koffie en thee en de huisgemaakte appeltaart.  Hierna volgt de rondleiding bij het paarden melken inclusief de melk en likeur proeverij.
  Prijs: € 8,50 pp.
  Tijd: 1.30 uur.
  Vanaf 8 (volwassenen) tot max 200+ personen.
 3. Een warm welkom met excursie en een demonstratie in de huis eigen Chocolaterie.
  Een warm ontvangst met verse koffie en thee en de huisgemaakte appeltaart.  Vervolgens staat de chocolatier voor u klaar om u mee naar de chocolaterie. Geniet van de demonstratie bonbons maken en proef vooral het overheerlijke resultaat. Hierna volgt de rondleiding bij het paarden melken inclusief de melk en likeur proeverij.
  Prijs: € 9,95 p.p.
  Tijd: 2 uur.
  Vanaf 8 (volwassenen) tot ca. 200+ personen.

Naast deze excursies is nog veel meer op de Riga Ranch te beleven. Een lekkere of creatieve workshop, heerlijk lunchen met producten van de boerderij , een vergader arrangement of kokkerellen in de boerinnekeuken.  Heeft u iets te vieren dan helpen wij u graag met een onvergetelijk feest op de Riga Ranch geheel naar uw wensen aangepast.

Voor informatie of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen, langs komen of het formulier invullen rechts van deze pagina.