Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Excursies

Van jong tot oud, voor iedereen is een geschikte excursie of rondleiding op de Riga Ranch. Handig is dat u ook nog heerlijk kunt eten in het restaurant waar keuze is uit lunch-, en dinner arrangementen. De activelingen komen ook aan hun trekken; Aan de slag met het ludieke boerenklompengolf tussen de paarden. Of iets rustiger een workshop in Chocoland maar zeker niet minder leuk!

De Excursies

 1. Excursie.
  Rondleiding bij het paarden melken inclusief de melk en likeur proeverij.
  Prijs: € 5,50 p.p.
  Tijd: 45 minuten
  Vanaf 8 (volwassenen).
 2. Een warm welkom met excursie.
  Een warm ontvangst met verse koffie en thee en de huisgemaakte appeltaart.  Hierna volgt de rondleiding bij het paarden melken inclusief de melk en likeur proeverij.
  Prijs: € 8,50 pp.
  Tijd: 90 minuten.
  Vanaf 8 (volwassenen).
 3. Een warm welkom met excursie en een demonstratie in de huis eigen Chocolaterie.
  Een warm ontvangst met verse koffie en thee en de huisgemaakte appeltaart.  Vervolgens staat de chocolatier voor u klaar om u mee naar de chocolaterie. Geniet van de demonstratie bonbons maken en proef vooral het overheerlijke resultaat. Hierna volgt de excursie bij het paarden melken inclusief de melk en likeur proeverij.
  Prijs: € 9,95 p.p.
  Tijd: 2 uur.
  Vanaf 8 (volwassenen) personen.

Heeft u iets te vieren, samen met u maken wij een arrangement geheel naar naar uw wensen. 

Voor informatie of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen, langs komen of het formulier invullen en versturen rechts van deze pagina.