Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Bonbons maken

Basis Bonbons maken

Een heerlijke workshop voor de chocolade liefhebber. U wordt ontvangen met koffie/thee en chocolade mag daar niet bij ontbreken. na de kennismaking staat u vast al te popelen om aan de slag te gaan. Voor we beginnen is basis kennis nodig over het product chocolade, en met deze kennis heeft u alvast een goed begin. De chocolatier staat u met raad en daad terzijde. gaat het vandaag zeker lukken.  Leer de temperatuur beheersen van U krijgt schorten voor en mutsen op, even een  fotomoment en hup aan de slag. Kort samengevat; smelten, tableren, kristaliseren (vooral proeven!) gieten, dribbelen, gieten en geduld, veel geduld! De basis vulling maken wij van slagroom met chocolade waar weer andere ingrediënten aan toegevoegd kunnen worden. De spuitzak oefening: leren vulling spuiten en het lijkt makkelijker dan dat het is. Als dat lukt kunnen de vormen gevult en voorzien worden van het laatste laagje chocolade. Al met al is de 2.5 uur omgevlogen en het resultaat mag er wezen. De prachtig glanzende bonbons worden mooi verpakt en 1 dag na het maken zijn de bonbons optimaal van smaak.
Tijdens de workshop is koffie/thee onbeperkt.

Deze workshop is zeer geschikt bij uiteenlopende feesjes of uitjes zoals teambuilding, bedrijfsuitje, vrijgezellenpartijtje en familie-,vriendinnendag.

Prijs: € 42,50 p.p.
Tijd: 2.5 uur.
Ieder maakt ca. 250 gram bonbons en deze mogen mooi verpakt mee naar huis.
Aantal personen: vanaf 4 tot ca. 60 personen.
Koffie en thee met iets lekkers is inbegrepen.
Tip; Combineer deze workshop met de excursie paarden melken of een heerlijk boeren lunchbuffet, borreluurtje met tappas of barbecue.

Voor informatie en reserveringen vul het formulier in rechts van deze pagina.