Riga Ranch... veelzijdigheid troef!

Riga Ranch feesten en partijen..

Vier uw bijzondere gelegenheid bij de sfeervolle authentieke boerderij “Riga Ranch  paardenmelkerij” in Nieuwveen.  Deze unieke locatie is zeer geschikt voor feesten, evenementen en partijen waarbij de informele sfeer  uw feest, jubileum of verjaardag gegarandeerd tot een succes maakt.

Riga Ranch is centraal gelegen op de grens van Noord-, en Zuid Holland en goed bereikbaar. Een gratis en ruim parkeerterrein is aanwezig.

Door de ruime opzet en vele activiteiten van het bedrijf zijn legio van mogelijkheden aanwezig om uw feest, evenement of uitje tot een groot succes te maken waar nog lang over gesproken zal worden. Indien gewenst kan de gehele Riga Ranch inclusief paarden, stallen en hooiberg tot decor dienen!

Voorbeeld;
Familiedag.
Aantal personen: 50 volwassenen en 15 kinderen in diverse leeftijden.
Aanvraag: Gezellige dag inclusief eten, drinken, actie en fun.
Prijs indicatie: v.a. € 50,00 p.p. 

10.30 uur : Ontvangst met koffie/thee en gebak. Voor de kinderen de cupcake tafel waar ze zelf aan het versieren kunnen met cupcakes/snoepjes/slagroom.
11.30 uur : Rondleiding en excursie bij het paarden melken & proeverij van de melk en de likeur.
12.30 uur : Heerlijk boerenlunch buffet buiten op het gezellige terras.
13.30 uur : Chocoland waar jong en oud aan de slag gaan. Voor iedereen hangt een schort klaar en dan mag je beginnen aan de lekkerste workshop die je maar kunt bedenken.
15.00 uur : Nagenieten van de enerverende dag met een hapje en een drankje. Voor de  kinderen is er pony poetsen en rijden en in de hooiberg spelen.
16.30 uur : De gezellige dag is ten einde en iedereen keert huiswaarts met een zakje eigen gemaakte chocolade.

Voorbeeld:
Reunie.
Aantal personen: 49.
Aanvraag: Reunie van een club.
Prijs indicatie: € 20,00 p.p.

13.30 uur: Ontvangst met koffie/thee en gebak.
14.30       : Rondleiding en excursie paardenmelkerij incl. melk & likeur proeverij. De demonstratie in de chocolaterie met proeven van het overheerlijke resultaat.
16.00       : Een hapje en een drankje.
17.00       : Tijd om naar huis te gaan.

Voorbeeld:
High Tea 
Aantal personen: 49.
Prijs: € 22,50 p.p. 

15.00 uur : Een feestelijk onthaal voor de jarige en proosten met een pro secco in de hand.
15.30 uur : Heerlijk genieten van een originele High Tea met natuurlijk echte scones en clotted cream. Maar ook verschillende warme hapjes, de huisgemaakte bonbons, zoete taartjes, aardbeien met chocolade!, heerlijke sandwiches en pittige wraps.